shutterstock_276655313.jpg

Vad krävs av framtidens leverantörer till basindustrin?

Industridagarna skapar möjlighet för bättre gemensamma affärer.

Nu bjuder IUC Norrbotten tillsammans med basindustrin i regionen in till Industridagarna 2017. På fyra orter kommer du som leverantör få möjlighet att ta del av basindustrins behov samt delta i dialogen kring hur vi tillsammans ökar förutsättningarna för bra affärer. Olika företag står värdar på de olika orterna, vilket innebär att det är fyra helt unika tillfällen att skapa bättre affärer. Fullständigt program hittar du under respektive ort.

Industridagarna vill skapa en bra dialog mellan basindustrin och dess leverantörer – vi ser det som en förutsättning för att regionen ska behålla och öka sin konkurrenskraft på en internationell marknad. I den gemensamma dialogen hoppas vi kunna hitta nya affärsmöjligheter och bättre relationer.  Det här är ett unikt tillfälle att ta del av de utmaningar som de stora aktörerna i basindustrin står inför, och vilka behov de har framgent och hur framtidens leverantör till basindustrin ser ut.

Under Industridagarna kommer IUC Norrbotten tillsammans med basindustrin presentera en gemensam behovsanalys som genomförts under april–december 2016. Den visar direkt på vilka kompetenser och tjänster som basindustrin i regionen har ett behov av. Insikterna i rapporten beskriver hur små och medelstora företag i regionen kan möta basindustrins direkta behov och skapa mer affärer. Ett underlag som vi hoppas ska leda till många intressanta diskussioner och möjligheter till affärsutveckling.

Välkommen!

Industridagarna syftar till att skapa en bra dialog mellan basindustrin och dess leverantörer – vi ser det som en förutsättning för att regionen ska behålla och öka sin konkurrenskraft på en internationell marknad. I den gemensamma dialogen hoppas vi kunna hitta nya affärsmöjligheter och bättre relationer.  Det här är ett unikt tillfälle att ta del av de utmaningar som de stora aktörerna i basindustrin står inför, och vilka behov de har framgent. 

Mer information och program

Piteå

23 februari 2017

Industridagarna 2017 i Piteå presenteras av IUC Norrbotten tillsammans med Smurfit Kappa Piteå och SCA Munksund.

Kalix

1 mars 2017

Industridagarna 2017 i Kalix presenteras av IUC Norrbotten tillsammans med BillerudKorsnäs.

Umeå

30 mars 217

Industridagarna 2017 i Umeå presenteras av IUC Norrbotten tillsammans med SCA Obbola.
 

Gällivare

25 april 2017

Industridagarna 2017 i Gällivare presenteras av IUC Norrbotten tillsammans med LKAB.
 

 
iStock-522473380.jpg

Anmäl dig till Industridagarna 2017

Ökande konkurrens i kombination med långa avstånd ställer höga krav på en effektiv och driftssäker produktion.
— Behovsanalys basnäring 2016

Har du frågor om Industridagarna – tveka inte att höra av dig!

Niclas Tidström: niclas.tidstrom@iucnorrbotten.se  |  070-353 52 39  
Annika Glim: annika.glim@iucnorrbotten.se |  070-260 69 36